Често задавани въпроси

Информация за пазаруване

Какви са методите за доставка?

Поръчките изпращаме с куриерски фирми Еконт и Спиди. При направата на поръчка в страницата ни, Вие избирате дали доставката да е до адрес или офис на куриерската фирма. Тя е за Ваша сметка, освен ако не се регистрирате в страницата ни и тогава, ние поемаме доставката без значение каква е стойността на поръчката. В този случай, изпращаме поръчките до посочен от Вас офис на Еконт в България.

Колко време отнема доставката?

На територията на страната, доставките обикновено отнемат 1-2 дни за да достигнат желаната дестинация. Преди това, ние имаме нужда от малко време за да подготвим пратките. Така че, всеки направил поръчка получава пратката си обикновено, в рамките на седмица.

Изпращате ли международно?

Да. За международни пратки ползваме услугите на Български Пощи. По наши наблюдения, те да на добри цени и са по-надежни при изпращане, от колкото при получаване на международни пратки. При желание на клиента, можем да изшратим пратката и с друг куриер.


Информация за плащане

Какви методи на плащане се приемат?

Опциите за плащане, ако поръчката е с доставка до България са няколко. Може да се плаща с карта, направо в страницата ни, с банков превод или при доставката. Ако плащането е при доставката, клиентът избира дали да плати в брой или с карта директно на куриера.

Безопасно ли е онлайн пазаруването?

Да, безопасно е. Страницата ни е сигурна и работим с утвърдени системи за разплащане.


Поръчки и връщания

Как да направя поръчка?

Поръчването става лесно. Първо трябва да си изберете какво искате, да добавите продуктите в кошницата си и да посочите бройка за всеки един. След това, следва да изберете начин на доставка, начин на плащане и за финал да попълните данните си. Всяка поръчка има нужда от име и телефон и точен адрес или адрес на куриерски офис. Това е.

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не трябва. Можете да направите поръчка като гост в нашата страница. Ако се регистрирате, обаче, освен че ще спестите време при следващи поръчки за въвеждане на Вашите данни, ще имате възможност да ползвате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт в цялата страна, без значение от стойността на поръчката.

Към кого да се обърна, ако имам въпроси?

Ако имате въпроси, можете да се обърнете към нас по най-удобния за Вас начин – имейл, телефон, социални медии. Ние ще отговорим възможно най-скоро.

Как мога да анулирам или променя поръчката си?

Можете да ни потърсите – така ще стане най-бързо. За да откажете поръчка, трябва да ни изпратите известие по електронна поща и да изпратите продуктите не по-късно от 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за отказа си.

Как да проследя поръчката си?

Може да проследите поръчката си, като въведете номер на поръчка и имейл адрес в страницата “Проследяване на поръчка”.

Как мога да върна продукт?

Можете да върнете поръчаните артикули без особена причина в рамките на 14 дни от датата на доставка, ако са изпълнени следните условия: (1) Продуктът е в оригиналната си опаковка; (2) Продуктът не е разсипан и няма следи от употреба; (3) Продуктът е придружен от оригиналния документ, с който сте получили поръчката; (4) Разходите за връщане на стоките са за Ваша сметка. За повече информация, прочетете нашите общи условия.