Mika, 07.04.2023

Witchcraft Botanicals или как заобичах своята кожа отново

Използването на качествена козметика за лице и тяло не е въпрос на суета, а на добро здраве. В това се уверява лично и създателката на Witchcraft Botanicals – Мая Митрева. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Tajmeeli.com, 18.01.2022

Един от “9-те най-добри продукти за гладка кожа” според Tajmeeli.com

Tajmeeli помага да се образоват арабското население за козметичната хирургия и нейните алтернативи. Tajmeeli.com е по настоящем най-големият уебсайт на арабски език, посветен на темата за козметичната хирургия с повече от 1 000 000 посещения месечно.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Green Miracle, 04.07.2021

Бърз съвет: розова вода! 5 начина на употреба за кожата и косата

Розата се счита за благородно цвете и е възхитително заради красотата и омайния си аромат. Тя е символ на любов и романтика и е не само идеален подарък, но и незаменима част от ежедневната грижа за красота. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Списание “Nature Volve”, издание 4 12.08.2019

Кремовете на Handmaids повлияни от науката, остават верни на природата. Органичната химия осигурява знанията, необходими за развитие на различни здравословни продукти, като например кремове, които поддържат кожата ни здрава. 

От малка лаборатория в България, Мая Митрева черпи знанията от наученото по органична химия и ги смесва с художествено творчество, за да създаде разнообразен асортимент от натурални козметични продукти за кожата под името Handmaids. Тя споделя повече за вдъхновението зад развитието на Handmaids и естествените ботанически творения на компанията.” 

Ana Goes Green, 23.08.2017

Марки, които да следим: Handmaids

“… Handmaids са пример за това как, ако търсите в ниша, по-малко известни марки можете да намерите някои прекрасни продукти на наистина добри цени. Марката има прекрасни съставки и формули, забавен подход към самите тях и опаковки, които ги открояват, в това, което се е превърнало в много скучно море от еднакво изглеждащи опаковки и марки. “


Галя Симеонова,11.07.2017

Handmaids – Добрият избор!

„…Използвам трите продукта в комбинация и мога да кажа, че кожата ми е хидратирана и много мека като усещане. Тези прекрасни „мазила“ си вършат отлично работата, без обаче да съдържат всякакви изкуствени аромати, оцветители, консерванти, парабени и прочие. Просто една здравословна доза грижа за кожата.’ 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Ana Goes Green, 07.03.2017

Продукти за кожата, идеални за студено време

“… Handmaids, приказно малко магазинче, което открих, базирано в България… Балсамът за запушен нос … върши работата по-добре от всичко друго, което съм пробвала до сега … абсолютен победител.”


Healthy Inspiration, 28.03.2017

HANDMAIDS – чиста храна за кожата

“Наистина е важно да храним телата си отвътре и отвън. Това е пътят към здраво, красиво и щастливо АЗ. ” 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Formula Botanica, 05.08.2016

“Мая Митрева стартира Handmaids”

“Ние сме заобиколени от невероятни формулатори и предприемачи, по целия свят, всеки от които има своя собствена вдъхновяваща история и страст. Днес говорим с Мая от Handmaids, базирани в България. “

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Момичетата от града, 23.10.2015

Натуралната козметика, на която се доверихме

Ето как ни описаха Момичетата от Града, а след това ни разказаха за предстоящото издание на Mish Mash fest.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


View Sofia, 16.09.2015

Добрият малък бизнес: Натурално, ръчно и лично от Handmaids

“Handmaids започват с идеята за нещо добро. Те са убедени, че пазарът има силна нужда от добър български продукт и поемат предизвикателството – започват да разработват формули за естествена грижа за кожата – натурално, ръчно и лично. ” 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Момичетата от Града, 02.05.2015

Българската естествена козметика Handmaids

Наскоро открих и тествах нова българска марка за ръчно приготвена натурална козметика. Тя се казва Handmaids и мисля, че заслужава да ви я представя. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Capital Light, 12.12.2014

Селекция от ръчно изработени подаръци директно от създателите им. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ