Виртуалната среща Detox your products

Detox your products е виртуална среща, която прекрасната и пълна с ентусиазъм Рада организира в рамките на месец юли 2021 г.

През 2006 г. Рада основава Tirtha – салон и спа център. Той е с пълно обслужване, удобно разположен в Бъкингам, Вирджиния. Специализира в продукти и услуги за натурална и био грижа за коса и кожа.

Подзаглавието е “Изхвърлете лошите химикали, обновете рутината си и съживете кожата си”. Така Рада успява да събере 20-тина предприемачи, занимаващи се с чиста козметика от цял свят. Интересно е как (освен че сме все жени), всяка от нас има силна лична история. Всяка една разказва за това как е започнала и защо се е захванала точно с козметика. Тази виртуална среща Detox your products ни обединява. Показва ни колко сме силни и в същото време, колко сме малки пред големите риби в този безкраен океан. Хубаво е да видиш сродни души от цял свят. Да чуеш техните истории. Да разбереш що за човек всъщност стои зад всички тези марки за чиста, натурална и био козметика.

А това тук е нашата Мая, която разкава история ни. Започва с това как стартира бизнеса и стига до това, какви са трудностите ни сега. Разговорът с Рада продължава за ползите и трудностите при снабдяването със съставки. Дискусията се отнася за правилата за грижа за кожата, естествените цветя на България и дори цял раздел за грижата за косата.

Надяваме се да ти е интересно и с нетърпение очакваме коментари, съвети и предложения за бъдещите ни изяви. Ако пък имаш идея за това как би могъл пазарът на натурална козметика да се развива по-добре, ще се радваме още повече да чуем предложенията ти. Приятно гледане!

Share this post

Вашият коментар

Witchcraft Botanicals