“Ако не се беше случило чудото да имам дете, сигурно изобщо нямаше и да се замисля да направя пълен ребранд на марката и от Handmaids да станем Witchcraft Botanicals. Сменихме изцяло визията, а с нея обновихме напълно и формулите.” – Мая

Направихме продукти за грижа за лицето, формулирани с пептиди, ферменти, пробиотици и любимия ни бакучиол. Така сме сигурни, че сме се погрижили за всеки тип кожа да намери своя баланс като:

  • Намали трансепидермалната загуба на вода
  • Повиши еластичността на кожата
  • Стимулира производството на колаген

Нежната текстура, добрата попивност и ароматния бленд на всеки един наш продукт оставяме клиентите да открият и усетят сами.

В нашия стремеж към превъзходство в грижата за кожата, всяко творение на Witchcraft Botanicals е смесица от наука и природа. Нашият ангажимент е не само от естетика – става въпрос за насърчаване на ритуал на грижа за себе си, който е под повърхността. С прецизно подбрани съставки ние се стремим не само да подобрим външната красота, но и да насърчим холистичното благосъстояние.


Каним ви да се присъедините към нас в това очарователно пътешествие, където грижата за кожата се превръща в хармонична комбинация от артистичност и наука, оставяйки ви със сияен блясък, който отразява вътрешната красота.

Добре дошли в Witchcraft Botanicals, където магията среща грижата за кожата.