Както често казваме, всичко започна със сърбеж, събра сборище на странни сестри и се превърна в Witchcraft Botanicals естествено, крем по крем и мехлем по мехлема. Занаята усвоихме през годините чрез майсторства и мистерии, по малки пазари и големи събори. 


Прясно приготвени и изцяло натурални, така че да могат да се използват от цялото семейство. Не просто женска работа, лечителна. Кремовете ни са формулирани за всякакъв тип кожа, подпомагайки кожата да възстанови естествения си баланс. В нашите кремове влагаме колкото е възможно повече органични и местни съставки. Не използваме никакви допълнителни съставки за намаляване на цената. Против сме използването на синтетични съставки за подобряване на търговския вид, като например оцветители. Стремим се опаковките ни да са минимални, същевременно достатъчно защитни.

Когато се занимаваш с магия, може и да взимаш скъпо, но ние не го правим.


Ние сме честни, добросърдечни, трудолюбиви и весели, но всяка по свой начин и с различни темпове. 

Таня е наистина искрена земна личност, която се разбира много добре с деца и животни. Тя винаги успява да свърши работата и действа адекватно благодарение на голямото си търпение и бодър дух.

Мая с нейните бурни настроения е по-скоро от Луната. Тя се справя с нейните приливи с добро чувство за хумор и заразен смях, наследени от баба й. Тя говори тихо и затова предпочита да общува в писмена форма. Мая успешно завършва и взима диплома за формулиране на био козметика към Formula Botanica, заедно със сертификат за курс за козметика против стареене.